Vdl Sheraton 1149

Är uppstallad i Italien under 2016 och 2017.

Indoctro – Calypso II

VDL Sheraton är en maskulin hingst med en taktmässig, avspänd skritt och en lätt, spänstig trav som är luftig fram. Galoppen är kraftfull och vägvinnande.

Sheraton tävlade redan som 7-åring internationellt i 1.40-hoppning. Han har tillsammans med sina ryttare Niclas Arvidsson och Susanne Tepper haft stora framgångar upp till svår klass.
VDL Sheraton har flertalet avkommor som går svår hoppning, varav ett antal internationell Grand Prix. Nämnas kan Wisconsin (1.55), Woline (1.50), Wings (1.60), Zatilla, Action (godkänd hingst, AES), Wine R.A.G. (1.55), Zerfina 5 (1.50) och Zeppelin (1.50). Dottern Woklahoma (1.60) tävlade VM 2014 med colombianen Roberto Teran Tafur. VDL Sheraton har även lämnat dressyrhästar, t ex Zimba (Grand Prix).

Fadern Indoctro visade efter en framgångsrik tävlingskarriär att han är än mer framgångsrik som avelshingst. Baserat på avkommornas resultat blev han som 16-åring den yngste hingsten att någonsin bli premierad med ”Preferent”. Avkommor till Indoctro har varit deltagit både i VM och OS.

Både VDL Sheratons mor och mormor är statspremieston. Modern, som under stotestet var oslagbar och belönades med 10 poäng i hoppning och flertalet 9:or, är helsyster till godkände hingsten Gingnerino. Morfar Calypso II har varit en av de mest betydelsefulla avelshingstarna i både Holstein och Hannover. Avkommorna är kända för att ha en utomordentlig hoppförmåga och utmärkt ridbarhet. Mormorsfar Grannus har producerat såväl internationella svårklasshästar som otaliga godkända söner.

Bilder

Sheraton  Vdl Sheraton 1147

Om Vdl Sheraton 1149

e: Lorem ipsum dolor sit amet ue: Lorem ipsum dolor sit amet
Födelseår: 1999
Kön: Hingst
Färg: Brun

Mer om Vdl Sheraton 1149