CCStud’s Kuba Libre

Kuba Libre

Hingst född -15
e. Untouchable u. Cependence vdl ue. Hold up Premier

Mamma Cependence är importerad som föl från VDL Stud, Holland. Cependence köptes in som blivande avelssto, Kuba L är hennes tredje avkomma.Kuba L’s mormor Independence var syster till de godkända hingstarna Glennridge, Everest vdl och Arkansas vdl. Independence har ett flertal avkommor med både resultat i hoppning och andra avelsarrangemang.
Kuba Libres pappa Untouchable 27 är en internationell topphingst och har flera placeringar vid de prestigefyllda tävlingarna som ingår i Global Champions Tour. Han började 2014 med att ta en bronsmedalj vid danska inomhus mästerskapet med sin ryttare Christian Schou i sadeln.
Untouchable kombinerar de bästa blodslinjerna från Frankrike, KWPN och Holstein och är fader till flera godkända söner, däribland hingsten Untouched.
Untouchable är efter den franska topphingsten Hors la Loi II som har tävlats av både Rodrigo Pessoa och Hugo Simon. Han är en bland många av Hors la Loi III’s avkommor som tillhör internationella hoppsporteliten.
Untouchable’s morfader Heartbreaker visade redan i ung ålder sitt värde på de internationella hoppbanorna. Heartbreaker tävlade Grand Prix hoppning framgångsrikt och är bl.a. fader till Toulon och Vancouver d’Auvrey. Heartbreaker är efter världskända hingsten Nimmerdor. På Untouchables möderne finner vi stostam 18a2 från Holstein, som lämnat hingstar som Clinton (e.Corrado) och Chambertin.

Om CCStud’s Kuba Libre

e: Untouchable ue: Hold up Premier
Födelseår: 2015
Kön: Hingst
Färg: Fux

Mer om CCStud’s Kuba Libre